Chef Bruno

Tel: 014 96 06 20
Uw frietje of maaltijd aan de beste prijs.

Ontdek onze frituur voor acties in de Noorderkempen.

Frituur Chef Bruno heeft niet alleen geweldig lekker eten in de aanbieding, maar ook interessante kortingen. In de maand november krijgt u bijvoorbeeld een gratis curryworst bij elke grote friet die u bestelt. Vraag gerust naar de acties van de maand als u langskomt.

Chef Bruno heeft voor december een speciale kerstformule in petto. Op 24 december kunt u in de frituur niet alleen terecht voor de schotels op de kaart, maar ook voor een speciaal viergangenmenu: als voorgerecht zijn er pompoensoep en Portugese kabeljauwhapjes. Het hoofdgerecht is een malse kalkoenfilet met knapperige warme groenten. De afsluiter bestaat uit een dessertbuffet, aangevuld met een lekker warme kop koffie of thee voor de liefhebbers.

Naast de prijsacties veranderen ook de suggesties van de chef geregeld. Of u nu trek heeft in een frietje, een mediterrane schotel of een heerlijk dessert: spring gewoon binnen bij Frituur Chef Bruno en laat u verrassen in onze frituur door onze acties in de Noorderkempen!

Wij zijn gelegen in Weeldestraat 101 te Weelde tussen Turnhout en Tilburg. Maandag tot woensdag zijn we open van 12 uur tot 22 uur. Donderdag is onze sluitingsdag. Op vrijdagen en zaterdagen kunt u langskomen van 12 uur tot 23 uur en op zondagen van 12 uur tot 21.30 uur.